ТЕХНІЧНИЙ СЕМІНАР 8 ВЕРЕСНЯ У ЗАПОРІЖЖІ

Науково-виробнича фірма VD MAIS запрошує фахівців з електротехніки та промислової автоматизації відвідати технічний семінар "Комплексні електротехнічні рішення на базі обладнання Phoenix Contact і Rittal", який відбудеться 8 вересня 2020 року в рамках Запорізького промислового форуму.

Метою семінару, організованого фірмою VD MAIS, є ознайомлення вітчизняних інженерів з новітніми рішеннями провідних світових виробників обладнання для промислової автоматизації. Перед учасниками виступлять з доповідями технічні фахівці представництв Phoenix Contact і Rittal в Україні. Учасники також зможуть отримати індивідуальні консультації.

Захід пройде в конференц-залі №2 (другий поверх) Виставкового центру «Козак Палац» за адресою: Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-Б.

Початок семінару: 8 вересня о 15:00. Тривалість — 2 години.

Участь у семінарі — безкоштовна, вхід — вільний, після реєстрації. Для попередньої реєстрації заповніть он-лайн-форму за адресою. Зареєстрованих попередньо учасників чекають невеликі практичні подарунки

Також запрошуємо поспілкуватися з фахівцями на стенді науково-виробничої фірми VD MAIS на Запорізькому промисловому форумі, який об'єднує виставки та конференції "Електротехніка", "Машинобудування. Металургія "," Лиття "," Композити і Склопластик "," Зварювання: виробництво і застосування ", а також форум" Управління якістю для малого і середнього бізнесу ".

Виставки триватиме 8-10 вересня 2020 року в ВЦ «Козак Палац». Вхід для відвідувачів — вільний (реєстрація при вході або на web-сайті)

0
10:15
1667
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...