Mini-MRP - новинка від Molex для аеро-космічної галузі

Компанія СЕА пропонує ознайомитись підприємствам, що провадять розробки в аеро-космічній галузі із новим роз'ємом виробництва Molex.

Розробники намагались вирішити одразу декілька викликів, що ставить до обладнання авіаційно-космічна галузь, а саме:

  • мінімальні розміри пристроїв при обмежених розмірах друкованих плат та перехідних площадок (в аерокосмічній і оборонній промисловостях є значне обмеження вільного простору на друкованих платах для з'єднань з роз'ємами, розробленими за стандартом EN4165, необхідними для підключення модульних блоків);
  • захист контактів від конденсату, що утворюється при перепадах висот та ін. речовин, що можуть протягом довгого часу експлуатації значно забруднювати контакти і спричиняти короткі замикання.

Таким чином була обрана вигнута форма ізоляторів, що зменшує можливість збоїв на найменших за розміром контактних майданчиках друкованих плат, а також захищає контакти від випадання та розхитування і забезпечує простоту контролю та нанесення гідрофобного захисного покриття на контакти.
Унікальність конструкції модуля дозволяє запобігти можливості утворення конденсату на контактах, що практично виключає можливість виникнення короткого замикання, а також дозволяє мінімізувати розмір ДП.

Нова Mini-MRP (блочно-модульного типу) система покращує надійність і знижує ймовірність відмов у блочно-модульних системах в авіаційно-космічної та оборонної промисловостях в екстремальних умовах навколишнього середовища.

Повністю інтегрована Mini-MRP система, яка може з'єднувати ДП і корпус, надає можливість використовувати менші за розміром контактні площадки для роз'ємів модульних блоків, тим самим звільняючи значне місце на ДП.

Роз'єми, встановлені в Mini-MRP, з'єднуються з відповідною частиною роз'ємів, виконаних за стандартом EN4165, відповідають умовам навколишнього середовища і тестових випробувань, що проводяться для бортового обладнання за такими чинниками FST (вогонь, дим і токсичність) за стандартом DO-160 RTCA (радіотехнічною комісією аеронавтики), задовольняють вимогам основних OEM-виробників.


«Наша нова Mini-MRP система, розроблена за стандартом ARINC 836, стала ефективним рішенням для клієнтів авіаційно-космічної та оборонної промисловості, яким необхідна надійна модульна система, унікальність конструкції якої дозволяє запобігти можливості утворення конденсату на контактах, а також дозволяє мінімізувати розмір ДП» — каже Томас Хеллер, аккаунт-менеджер для аерокосмічної і оборонної промисловості, Молекс. «Молекс надає повністю інтегроване системне рішення для блочно-модульних систем, що складається з роз'ємів і супутнього корпусу, що дозволить замовнику скоротити кількість постачальників.»

За дополнительной информацией обращайтесь в офис официального дистрибьютора Molex в Украине — Компанию СЭА по тел.: +38 (044) 291-00-41, e-mail: info@sea.com.ua.

Джерело:
0
13:25
1304
RSS
Коментар видалено
Завантаження...