Курс «Робота з САПР Altium Designer 2018» у Києві

В період з 19 по 23 лютого 2018 року ТОВ «НВО „Проміт“ проводить курс «Робота з САПР Altium Designer 2018. Проектування і конструювання електронної апаратури».

Altium Designer

Мета курсу: знайомство з основними інструментами, правилами та методами проектування електронних пристроїв в САПР Altium Designer 2018.

Курс розрахований на слухачів — розробників і конструкторів друкованих плат: тих, що тільки почали освоювати Altium Designer та також буде корисний фахівцям, що вже мають досвід роботи з даною системою проектування.

Заняття викладає Прановіч Володимир Ілліч — кандидат технічних наук, автор понад 20 авторських свідоцтв та близько 100 публікацій з тематики проектування радіоелектронних пристроїв.

Слухачі пройдуть всі стадії проектування електронних пристроїв в САПР Altium Designer, починаючи з інсталяції та налаштування систем Altium Designer та Vault, далі ознайомляться з особливостями ведення бібліотечних баз даних, а також самостійно створять проект друкованої плати з нуля до готового рішення.

Крім основної програми курсу, слухачі отримають відповіді на свої запитання, що стосуються не тільки роботи з програмою Altium Designer, але і по суміжних напрямках в області систем автоматизованого проектування мікроелектронних пристроїв.

Випускникам курсів вручається іменне Свідоцтво, що наддасть можливість отримувати безкоштовні консультації протягом 2-х років після їх закінчення.

Заняття будуть проходити на території Центру професійної освіти „Славутич“ за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 67 (м. Нивки) з 19 по 23 лютого 2018 року з 9.00 до 17.00 щодня (карта http://slav.in.ua/images/stories/contacts/map4.png).

Група розрахована на 10-12 слухачів. Навчання буде проводиться російською мовою.

Вартість курсу навчання становить 17 100,00 (сімнадцять тисяч сто) гривень, в т.ч. ПДВ (включена вартість кава-брейк, обіду).

Декільком слухачам з одного підприємства передбачена знижка.

Для прийняття участі в даному курсі потрібно надіслати заявку на електронну адресу: promit_npo@ukr.net чи info@promit.com.uaабо на факс: (044) 528-22-59. У заявці вказується ПІБ слухача, реквізити підприємства, контактний номер телефону та електронна адреса.

Для юридичних осіб проведення навчання закривається актом виконаних робіт.

0
12:20
3047
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...