Arrow і Freelancer.com запускають дизайн-платформу

ArrowPlus powered by Freelancer.com

Arrow Electronics, Inc. (NYSE: ARW), провідний постачальник технологічних і інженерних рішень (за даними Fortune 500), і Freelancer.com (ASX: FLN), найбільший в світі ресурс на ринку фрілансингу і краудсорсингу за кількістю користувачів, оголосили про запуск ArrowPlus powered by Freelancer.com.

Нова платформа дозволяє компаніям зі списку Fortune 500 і творцям інноваційних технологій проектувати і створювати апаратні продукти завдяки доступу до понад півмільйона кваліфікованих інженерів-електроніків і електриків. ArrowPlus, що співпрацює з Freelancer, змінює підхід до проектування, виготовлення і доставки продукції на ринок. ArrowPlus і Freelancer стимулюватимуть поступові зміни в дослідженнях і розробках, скорочуючи час на інжиніринг від року до місяця, завдяки доступу до глобальної мережі найрізноманітніших технічних навичок, що також допоможе зменшити кінцеву вартість продукту для ринку.

Відтепер «новинки» наступного року для CES Лас-Вегас на відстані одного кліка.


Arrow Electronics (обсяг продажів $ 113 млрд в 2018 році) створила власну сертифіковану інженерну мережу, яка призначена для вирішення складних технологічних проблем, пов'язаних з побутовою електронікою, транспортом, охороною здоров'я, промисловістю, інтернетом речей (IoT), телекомунікаціями, біомедициною, хмарної безпекою, вбудованим програмним забезпеченням, апаратним забезпеченням і супутніми продуктами в кожній галузі.

Freelancer.com — це найбільший в світі ресурс на ринку фрілансингу і краудсорсингу з більш ніж 32 мільйонами користувачів по всьому світу та більше 15 мільйонами вакансій в 1350 напрямах. Freelancer.com використовується компаніями від стартапів до світових гігантів. Freelancer.com привносить в співробітництво над платфорою кращий світовий досвід в управлінні глобальними ринками онлайн-послуг, дозволяючи Arrow перетворити свій бізнес в сфері послуг в динамічно пов'язане хмарне сховище талантів.

Компанії, яким потрібна технічна допомога від концепції до масштабування в галузі електроніки та електротехніки, можуть використовувати ArrowPlus на базі Freelancer для пошуку висококваліфікованих експертів, які допоможуть розробити успішний проект, та пришвидшити вихід на ринок з меншими витратами.

Повний життєвий цикл розробки апаратного продукту може бути реалізований за допомогою ArrowPlus на базі Freelancer, включаючи, але не обмежуючись наступники категоріями:

  • Ідеї і прототипи;
  • Аналоговий та цифровий дизайн;
  • Розробка друкованих плат;
  • Формумання списку матеріалів (BOM);
  • Спеціальні вимоги до доставки продукції;
  • Консолідація компонентів та зменшення витрат;
  • Редизайн для зменшення розмірів;
  • Документація та переклад;
  • Розробка прошивки, драйверів і проміжного програмного забезпечення;
  • Розробка вбудованого програмного забезпечення в режимі реального часу;
  • Розробка ІС;
  • Виробництво;

«Цей проривний стратегічний альянс з Arrow Electronics є першим запуск програми Freelancer Enterprise. Ми дуже раді, що Арроу вирішив співпрацювати з Freelancer.com по цій ініціативі», — сказав генеральний директор і голова Freelancer.com Метт Баррі. «Freelancer.com є сайтом номер один для талановитих і кваліфікованих працівників. Ми бачимо зростаючий попит на рішення складних складних технологічних проблем з боку великих організацій. Наприклад, НАСА і Міністерство енергетики США використовують Freelancer.com для краудсорсингу технологічних рішень. Ми раді укласти ексклюзивний альянс з керівництвом Arrow Electronics по створенню найнадійніших технологій».

«ArrowPlus привносить серйозне ноу-хау в 80-річну інсторію розробок, інструментів, технологій і послуг дозволяючи зекономити з платформою Freelancer. За останні п'ять років Arrow стала однією з найбільших в світі компаній з розробки технологічних рішень, і крім власних розробкок створили власну мережу сторонніх сертифікованих партнерів з інжинірингу, яка працювала з найбільшими клієнтами зі списку Fortune 500 для створення продуктів і технологій», — заявив головний цифровий директор Arrow Метт Андерсон. «Ми очікуємо, що в майбутньому витрати на R&D можливо буде скоротити на 30%, використовуючи модель, в якій Arrow виконує роль технічного консьєржа в управлінні проектами з великою мережею висококласних інженерів.

Якщо ви — компанія, яка хоче створити новітній продукт, то немає кращого способу почати роботу, ніж Arrow і Freelancer».


Джерело:
0
12:35
784
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...