Mouser Electronics відкриває центр обслуговування клієнтів у Польщі

Mouser Electronics оголошує про відкриття нового Європейського центру обслуговування клієнтів. Розташований в історичному місті Вроцлав у західній Польщі, новий центр сприятиме збільшенню проектної активності завдяки постійно зростаючому числу інженерних експертів Польщі, а також усталеною промисловістю.

Mouser in Poland

Марк Бур-Лоннон, старший віце-президент Mouser Global Services & EMEA і APAC Business, пояснює: « У 2018 році бізнес Mouser в Польщі значно виріс. Польща є великою виробничою країною з великим обсягом діяльності, особливо в секторах виробників оригінального обладнання (OEM) і сервісного обслуговування електроніки (EMS). Ми з нетерпінням чекаємо розширення нашого бізнесу та підтримки наших клієнтів місцевим офісом та персоналом."

У 2018 році європейський бізнес компанії Mouser зріс майже на 50 відсотків із збільшенням споживачів на 18 відсотків. Новий центр обслуговування клієнтів у Польщі з своїм штатом співробітників на місці, має задовольнити цей зростаючий попит та особисто допомогти з супроводом замовлень, надати відповіді на технічні питання та дзвінки клієнтів на місцевій мові, в місцевому часовому поясі та валюті. Польський центр — це 10-й офіс компанії Mouser у Європі та 24-й місце у світі.

Завдяки широкій лінійці продуктів і неперевершеному обслуговуванню клієнтів, Mouser прагне розширити можливості інновацій серед інженерів-дизайнерів і покупців, надаючи передові технології. Mouser зберігає найширший у світі вибір найновіших напівпровідників та електронних компонентів для новітніх дизайнерських проектів. Веб-сайт компанії Mouser Electronics постійно оновлюється та пропонує розширені способи пошуку, які допомагають клієнтам швидко знайти інвентар. Mouser.com також містить документацію, типові зразки для конкретних постачальників, примітки щодо застосування, технічну інформацію про конструкцію та інженерні засоби.

0
06:40
991
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...