Mouser Electronics розширює штаб-квартиру та дистриб'юторський центр

Компанія Mouser оголосила, що вона розширює свій розподільний центр в Далласі на 116 000 квадратних метрів і будує нову офісну будівлю площею 4600 квадратних метрів на території центрального офісу в Далласі.

Після завершення будівництва глобальна штаб-квартира площею 78 акрів і великий розподільний центр Mouser будуть складатися з 4 000 квадратних кілометрів, та вміщати 1 млн. унікальних SKU продуктів і технології більш ніж 750 виробників електронних компонентів.

З позитивним прогнозом розвитку галузі, двозначним зростанням виручки і появою безлічі нових партнерів-виробників, дистриб'ютор електронних компонентів заявив, що розширює свою глобальну позицію і розширює свої позиції в бізнесі, щоб задовольнити зростаючий попит клієнтів у всьому світі.

Продажі досягли 1,9 мільярда доларів в 2018 році, і компанія збирається перевершити це число в цьому році. Все це відбувається завдяки тому, що компанія Mouser збільшила свій штат робітників до більш ніж 2400 осіб і збирається надавати послуги місцевим клієнтам в чотирьох нових регіонах світу: Бразилії, Польщі, В'єтнамі та на Філіппінах.

«З швидким зростанням технологічних досягнень, таких як IoT, електромобілі, штучний інтелект, робототехніка і 5G, ми безумовно опиняємося в дуже надійному і вигідному становищі», — сказав Гленн Сміт, президент і головний виконавчий директор Mouser. «Ми плануємо подальше зростання у міру зростання потреб наших клієнтів».

Mouser продовжує розширювати асортимент продукції за рахунок додаткових виробників з основних категорій електронних компонентів, включаючи напівпровідники, вбудовані модулі, оптоелектроніку, пасивні елементи, з'єднувальні елементи і збірки проводів/кабелів, електромеханічні компоненти, силові напівпровідники, випробувальні та вимірювальні прилади, а також інструменти.

«Додавання нових продуктів і виробників підсилює нашу незмінну прихильність наших клієнтів як єдиного місця призначення для всіх компонентів і засобів розробки, необхідних для процесу проектування», -додав Сміт. «Наше прагнення забезпечити найширший в галузі асортимент продукції знаходить відгук у нашій зростаючій клієнтській базі інженерів і агентів із закупівель у всіх куточках світу».

0
06:45
704
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...