Winbond підтримує прискорене розгортання модемів 5G CPE

Winbond Electronics, світовий постачальник рішень для пам'яті, випустила новий 1,8-вольт флеш-накопичувач ємністю 2 Гб + 2 Гбайт і пам'ять LPDDR4x в компактному багатокристальному корпусі 8,0 мм х 9,5 мм х 0,8 мм (MCP).

Winbond's W71NW20KK1KW

W71NW20KK1KW поєднує в собі надійну однорівневу комірку пам'яті (SLC) NAND Flash і високошвидкісну малопотужну пам'ять LPDDR4x, щоб забезпечити достатній обсяг пам'яті для стільникових модемів 5G, які призначені для використання в якості абонентського обладнання (CPE) в будинках і офісах.

У той час як мобільні 5G модеми зазвичай вимагають більшої щільності пам'яті, статичні 5G CPE модеми можуть відмінно працювати з об'ємом пам'яті 2 Гбіт NAND/2 Гбіт DRAM. Пропонуючи цю комбінацію пам'яті в компактному єдиному корпусі, Winbond дозволить виробникам модемів 5G відповідати системним вимогам пристроїв CPE при набагато нижчих витратах на матеріали і виробництво.

За словами компанії, впровадження нового покоління економічних блоків CPE 5G, що включають W71NW20KK1KW, допоможе прискорити впровадження 5G споживачами в якості альтернативи мідним або оптичним лініям фіксованого зв'язку xDSL в останній милі високошвидкісного широкосмугового доступу.

Уілсон Хуан, менеджер з маркетингу у Winbond, заявив: «2Gb + 2Gb MCP від Winbond призначений для наступного етапу росту ринку стільникового зв'язку, оскільки він починає встановлювати статичні блоки 5G CPE у будинках і офісах.

Winbond є єдиним виробником мікросхем MCP, який виробляє як NAND, так і LPDDR4x на своїх власних заводах. Оскільки Winbond повністю контролює виробництво компонентів пам'яті, замовники W71NW20KK1KW MCP у виробничих обсягах можуть розраховувати на те, що необхідна кількість компонентів буде поставлена в обумовлений термін, з дотриманням належних стандартів якості та сервісу».

W71NW20KK1KW — це MCP-матриця в корпусі з масивом кульок припою (BGA) що складається з кристала SLC NAND Flash ємністю 2 ГБ і кристала LPDDR4x DRAM 2 ГБ. SLC NAND Flash пропонує характеристики витривалості і високу цілісність даних. SLC Для досягнення високої цілісності даних SLC NAND вимагає лише 4-бітового ECC, але розмір сторінки 2KB + 128B забезпечує достатньо місця для використання 8-бітової ECC.

W71NW20KK1KW має 8-бітну шину і складається з блоків по 64 сторінки. Характеристики продуктивності матриці NAND включають максимальний час читання сторінки 25 мкс і типовий час програмування сторінки 250 мкс.

LPDDR4x DRAM, працює на високій частоті 1866 МГц, забезпечує інтерфейс LVSTL_11 і має вісім внутрішніх банків для паралельної роботи. Він підтримує швидку передачу даних (швидкість передачі даних до 4267MT/s), що необхідно в мережах 5G.

Джерело:
0
04:55
874
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...