Rutronik24 створює команду для підтримки інноваційних компаній

Rutronik24, збутова організація Rutronik, створила спеціальну команду під назвою «BaseCamp», щоб зосередитися на стартапах.

Rutronik24 site

BaseCamp буде займатися виключно потребами і проектами молодих, інноваційних компаній. На додаток до постачання компонентів, команда також пропонує комплексні та індивідуальні консультаційні послуги.

Коментуючи, Андреа Біссінгер, директор з продажів Rutronik24, сказала, що іх підтримка стартапів є логічною:
«Rutronik24 орієнтується на малі і середні компанії з відповідними потребами, тому стартапи — це саме наша цільова аудиторія, -пояснила вона. — Всі наші процеси адаптовані саме до їхніх вимог. Це дозволяє нам підтримувати молодих підприємців та їх проекти індивідуальними рішеннями. Завдяки нашій великій мережі це не тільки включає в себе необхідні компоненти і консультаційні послуги, але ми також допомагаємо зв'язати їх з відповідними партнерами, такими як виробництво, маркетинг та продажі.

На веб-сайті rutronik24 була додана нова кнопка, що дозволяє стартапам безпосередньо зв'язуватися з недавно створеною командою.

Марек ФуксМарек Фукс, керівник групи польових продажів в Rutronik24, є першою контактною особою для стартаперів і керує командою з трьох осіб. «Мені подобається самому пробувати нові речі і отримувати задоволення від нестандартного мислення — і це також стосується всієї нашої команди. Ми з нетерпінням очікуємо на співпрацю зі стартапами з різних секторів і сподіваємося, що допоможемо їм як вивести свій продукт на ринок, так і зробити їх успішною компанією».

0
06:25
868
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...