Anglia Live запускає розширений сервіс замовлення безкоштовних зразків

Anglia оновила свій веб-сайт (Anglia Live), додавши більш простий доступ до безкоштовних зразків, оптимізувавши пошук за ключовими словами для більш швидкого пошуку.

Клієнти з обліковим записом Anglia Live тепер зможуть запросити безкоштовні зразки для побудови прототипу безпосередньо з сайту. Раніше Anglia також надавали доступ до замовлення безкоштовних зразків та наборів для оцінки, але до цих пір ця послуга була запропонована лише через окремий портал. Тепер безкоштовні зразки повністю інтегровані з Anglia Live, що дозволяє клієнтам здійснювати пошук зразків на складах і робити замовленнях з одного і того ж сайту.

Девід Пірсон, технічний директор Anglia, сказав: «Отримання зразків ряду пристроїв для оцінки на стенді в контексті проекту є ключовою частиною процесу проектування. Anglia повністю усвідомлює це, і наша мета — зробити доступ до безкоштовних зразків і інструментів розробки максимально швидким і простим». А також додав: «Anglia Live допомагає проектувальникам в їх виборі, віддаючи пріоритет деталям, які рекомендуються для нових розробок. У тих випадках, коли компоненти були зняті з виробництва їх первинним виробником або було повідомленнями про зміни, вони чітко позначаються як ті, що не рекомендуються для нових розробок або взагалі видаляються з сайту».

Інші оновлення сайту включають в себе розширення стандартних каталожних номерів деталей, включених в пошук за ключовими словами, що дозволяє клієнтам легше оріентуватися. Компанія також використала найкращі доступні технології для підвищення швидкості відгуку сайту, що особливо позначилося на зручності пошуку.

Anglia Live підтримує інженерів-проектувальників і менеджерів по закупівлях, а також включає в себе комплексну параметричну пошукову систему, яка охоплює усі активні коди виробників, включаючи ті, яких немає на складі, і перехресні посилання на понад 2 мільйони стандартних маркувань деталей. В режимі он-лайн в каталозі відображено поточний і прогнозований рівнень запасів складу Anglia та будь-які повідомлення про зміну або зняття з виробництва продукту (PCN/PTN), випущені постачальником.

0
13:35
610
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...