STMicroelectronics і Arrow Electronics випустили RD проект для електронної системи вприску палива

Компанії STMicroelectronics і Arrow Electronics, випустили референс-дизайн проект для використання в автомобільній промисловості. Електронний блок управління (ECU) для електронного вприску палива (EFI) дозволить відповідати майбутнім нормам викидів для одноциліндрових і двоциліндрових бензинових двигунів.

Reference Design проект для електронної системи вприску палива

Еталонний прототип SPC5-L9177A-K02 призначений для використання в невеликих двигунах мотоциклів, скутерів і триколісних транспортних засобів, які повинні відповідати вимогам Євро-5, Bharat Stage VI (BSVI) і Китаю IV та вище, а також для генераторів, морських двигунів, і сільськогосподарськіх двигунів, оснащених EFI ECU.

Ключовими компонентами зразку розробки є високопродуктивний 32-бітних мікроконтролер Automotive Power Architecture® — SPC572L та інтегральна схема высокої интеграції L9177A, як хостинг джерела живлення, інтерфейсів і навантаження приводів, які спеціально розроблені для потреб додатків та ринку. Також на борту IGBT-транзистор STGD18N40 та ІС CAN інтерфейсу — L9616.

Плата дозволяє клієнтам розробляти свої вироби з повною екосистемою, включаючи інтегровану середу розробки (IDE) SPC5Studio, що включає низькорівневі драйвери, конфігуратор універсального модуля таймера (GTM) для SPC572L і бібліотеки трансмісії для двигуна датчика положення колінчастого валу і приводів.

Отже, для вирішення складних завдань, пов'язаних з електронним вприском палива, базове прикладне програмне забезпечення, розроблене спільно з ST Partner eMoticom, допомагає користувачам запускати і керувати одноциліндровими двигунами.

0
11:55
889
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...