Avnet безкоштовно роздасть 20 000 стартових наборів для створення безпечних пристроїв IoT

Оскільки безпека стає найбільшою проблемою для розвитку IoT, Avnet роздає 20 000 безкоштовних стартових наборів Azure Sphere, поки вони є в наявності. Розроблений Avnet, Avnet Azure Sphere MT3620 Starter Kit для захищених кінцевих пристроїв IoT використовує модуль Azure Sphere, розроблений Avnet, який заснований на безпечній операційній системі Microsoft Azure Sphere і на службі безпеки Azure Sphere, розміщеній в безпечному MCU MediaTek MT3620.

Об'єднавши обладнання, програмне забезпечення та хмарне сховище в одному безпечному рішенні, Microsoft заявила, що Azure Sphere забезпечує захист семи найважливіших властивостей пристрою IoT: апаратний «корінь довіри» (Root of Trust — набір компонентів, яким потрібно довіряти), глибокий захист, невелика база довірених комп'ютерів, динамічні відсіки, аутентифікація на основі сертифікатів, звіти про помилки та відновлювальна безпека. Це знижує ризик уразливості кінцевого пристрою для атаки.

Avnet Azure Sphere MT3620


Ресурси Avnet, доступні для розробників, включають в себе вебінари, лекції та тести. Avnet також проводить два різних конкурсу розробок — «Sensing the World» і «Secure Everything Challenge» — на основі стартового набору Azure Sphere. Розробники можуть виграти цілий ряд призів на загальну суму більше 70 000 доларів.

Набори будуть пропонуватися через Avnet спільноти — Hackster.io та element14. Набори і матеріали для конкурсу будуть відкриті до 30 вересня 2019 року. Правила конкурсу та ресурси для розробки можна знайти на сайті «Secure Everything».

0
20:20
1155
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...