Zuken запускає інтернет-платформу для розробки друкованих плат

Zuken запустив eCADSTAR, нову платформу для проектування друкованих плат онлайн, яка, поєднує в собі можливості сучасного програмного забезпечення EDA і гнучкість інтернету на ринку дизайну електроніки.

eCADSTAR

За словами компанії, eCADSTAR поєднує в собі технологію 2D/3D електронного проектування Zuken з вбудованими системами прогнозування і підказками, що «створює безмежні можливості для середовища електронного проектування, яке об'єднує інжиніринг з комплексними онлайн-сервісами, що оптимізують глобальний аналіз дизайну і виробничі процеси».

Завдяки підключенню через мережу, веб-портал eCADSTAR забезпечує доступ до внутрішніх і сторонніх служб, допомагаючи користувачам протягом усього процесу проектування. Наприклад, користувачі eCADSTAR можуть здійснювати пошук в бібліотеках постачальників компонентів в Інтернеті, запитувати котирування і купувати компоненти у виробників і дистриб'юторів безпосередньо з інструмента проектування.

Також можлива онлайн-співпраця для спільної роботи і підтримки від експертів з проектування, моделювання та виробництва, в тому числі: Allied Electronic & Automation, Arrow, Digi-Key, Mouser Electronics, PCB Libraries, RS, SamacSys та Ultra Librarian.

З підключенням до Інтернету eCADSTAR з'єднує користувача з його командою, а також з новими інтернет-ресурсами та послугами, створюючи «розширену віртуальну команду». Завдяки інтегрованому середовищу тривимірного проектування інженери MCAD і ECAD можуть без проблем працювати на протязі всього процесу проектування. eCADSTAR також дозволяє інженерам працювати паралельно над власною ділянкою плати або елементами функціональної схеми, що скорочує час проектування.

Відповідно до філософії проектування eCADSTAR, підключені через інтернет користувачі також мають доступ до бібліотеки безкоштовних онлайн-тренінгів та довідкових ресурсів, які можуть відображатися безпосередньо в середовищі eCADSTAR. Завдяки централізованій базі знань і системі підтримки, місцеві партнери та інтернет-ресурси завжди готові допомогти, коли це необхідно. Розділи довідки доставляються в режимі реального часу, забезпечуючи актуальність матеріалів.


0
13:35
871
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...