Новий LDO-регулятор від TI може допомогти подвоїти термін служби батареї

Texas Instruments представила лінійний стабілізатор напруги з наднизьким енергоспоживанням (LDO) та струмом спокою (IQ) менше 25 нА.

Регулятор має дуже низьке власне споживання при невеликих навантаженнях, що дозволяє інженерам принаймні подвоїти час автономної роботи своїх додатків. Крім того, він забезпечує найкращі в своєму класі перехідні характеристики для більш швидкого запуску, поліпшення часу відгуку додатків і динамічної продуктивності.

Невеликі габарити рішення допоможуть інженерам швидко розробляти менші, легші і більш ефективні продукти за рахунок зменшення розміру блоку живлення.

TPS7A02 був розроблений, щоб допомогти інженерам вирішувати критичні завдання проектування в багатьох чутливих до енергоспоживання, високоточних і малопотужних виробах, в таких областях як мережева інфраструктура, автоматизація будівель, медичне обладнання та переносні пристрої.

Впровадивши TPS7A02 з іншими пристроями з ультрамалим струмом споживання (ultra-low IQ), такими як сімейство мікроконтролерів MSP430 з наднизьким енергоспоживанням, MCU SimpleLink CC2642R, операційним підсилювачем з наноспоживанням TLV8802 або датчиком температури TMP1075 з низьким енергоспоживанням — інженери зможуть і далі оптимізувати час автономної роботи і продуктивність в своїх системах.

Основні характеристики та переваги TPS7A02:

  • Збільшений час роботи додатків, більш тривалий термін служби системи: Ультрамалий струм споживання TPS7A02 при малих навантаженнях дозволяє інженерам принаймні подвоїти термін служби батареї для девайсв, що використовують стандартну хімію батарей, наприклад літій-іонну. Наднизький струм споживання в режимі відключення пристрою, рівний 3 нА, може продовжити термін зберігання батареї в п'ять разів в портативних медичних і переносних пристроях в порівнянні з конкуруючими.
  • Швидше пробудження, більш високі динамічні характеристики: Відмінний перехідний відгук (від 1 до 50 мА) трохи більше за 5 мкс, що дозволяє інженерам розробляти додатки з більш коротким часом відгуку і кращими динамічними характеристиками. Завдяки можливості швидко реагувати на мінливі навантаження, забезпечуючі мінімальні коливання вихідної напруги, TPS7A02 може бути корисним для високоточних додатків з низьким енергоспоживанням, таких як бездротові девайси Інтернету речей (IoT) та портативних медичних пристроїв.
  • Мале посадочне місце, швидкий час виходу на ринок: Інженери можуть використовувати TPS7A02, щоб зменшити розмір рішення на 70%, додавши більше функціональних можливостей своїм продуктам у обмежених простором додатках або знизивши вартість системи за рахунок зменшення плати.
Джерело:
ti
0
12:20
620
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...