Altium представляє вдосконалену версію Altium Designer

Altium Designer прагне надати повну програмну середу для проектування і реалізації друкованих плат. Останній випуск, Altium Designer 20, включає в себе серйозні оновлення програмного забезпечення уніфікованого середовища проектування, взаємодії з користувачем і можливостей проектування друкованих плат.

Проектуючи індивідуально або працюючи в команді, користувачі зможуть створювати від простих до складних проектів; від однієї плати до систем з декількох плат; від низькочастотних до високошвидкісних; від логічного дизайну аж до фізичної плати і специфікації.

Використовуючи цей єдиний інструмент, користувачі зможуть створювати схеми і макети друкованих плат, запускати моделювання схеми, вибирати електронні компоненти і отримувати пропозиції від різних виробників, а також формувати документацію для виробництва.

«Altium Designer 20 — переломний момент в проектуванні друкованих плат», — заявив Сергій Костинский, технічний директор Altium. «Цей реліз включає в себе користувальницькі поліпшення і розширені можливості, які випереджають конкурентів».

Вдосконалення в останній версії включають в себе:

  • Краща в своєму класі інтерактивна маршрутизація — нові можливості «push & shove» забезпечують маршрутизацію складних HDI плат і прискорюють час проектування більш ніж на 20%, навіть для простих друкованих плат.
  • Нові можливості високошвидкісної маршрутизації на друкованих платах — нова розширена маршрутизація дозволяє користувачам ефективно проектувати високощільні і високошвидкісні плати з використанням сучасних SerD, таких як PCIe 4.0/5.0, USB3.2, 100G Ethernet і паралельних шин, таких як DDR3/4/5.
  • Ведучий в галузі дизайн мультіплат — в останній версії використовуються можливості ActiveBOMTM, включаючи пошук постачальників, перевірку специфікації і вибір деталей онлайн, для многоплатних збірок. Користувачі також можуть експортувати 3D PDF-файли з многоплатной збірки, що дозволяє співробітникам переглядати 3D-збірки і управляти ними.
  • Нові можливості високовольтного проектування — для виробів, де високовольтне проектування має вирішальне значення (наприклад, космічні апарати, висотні літаки і високотехнологічні лазери), AD20 надає нові правила витоку, які допомагають підтримувати високовольтні зазори на поверхнях друкованої плати для запобігання електричних дугових розрядів для електроживлення і пристроїв зі змішаним сигналом.
  • Покращений інтерфейс користувача — значно поліпшено завдяки новій можливості динамічної компіляції, що забезпечує швидкий доступ до даних схеми, макету, генерації специфікації, проектної документації та інших елементів уніфікованої середовища проектування Altium Designer.
  • Підвищення якості, орієнтоване на користувача — AD20 може похвалитися більш ніж 200 поліпшеннями, запропонованими користувачами Altium Designer.

Altium Designer 20 буде доступний покупцям в четвертому кварталі 2019 року.

0
10:40
1014
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...