ІС зчитувача NFC, призначена для вирішення проблем сертифікації PoS обладнання

PTX100R реалізує радикально нову радіочастотну архітектуру, що дозволяє значно підвищити вихідну потужність і чутливість, одночасно зменшуючи загальну площу, яку займає система, включаючи її антену.

Він призначений для вирішення проблем, що виникають при використанні зчитувачів NFC в складних умовах. Наприклад, в терміналах торгових точок, де зашумленний дисплей створює перешкоди для антени NFC, встановленої поруч. Або в мобільному обладнанні для точок продажів (PoS), в якому простір для антени обмежена, а металевий корпус перешкоджає поширенню радіочастотних сигналів.

Марк Діксон, директор по маркетингу Panthronics, прокоментував: «Ринок NFC дозрів — розробники PoS і мобільного PoS-обладнання довгий час були розчаровані обмеженнями застарілих архітектур NFC. PTX100R знаменує собою прорив в продуктивності, потужності і розмірах NFC-системи, тому ми так раді представити його зараз на ринку».

PTX100R використовує запатентовану технологію DiRAC, яка дозволяє зчитувача NFC виводити потужність до 3 Вт безпосередньо на антену при досягненні чутливості -80 дБ. Це означає, що виробники PoS-терміналів і мобільних PoS зможуть досягти відповідності EMVCo 3.0 (для безконтактних платежів) з антеною всього 900 мм². Це приблизно в чотири-п'ять разів менше, ніж потрібно при використанні існуючих рідерів.

Нова мікросхема також використовує надточне формування хвиль, динамічне управління потужністю на кристалі і час обробки вбудованого пристрою швидкісного зв'язування (PCD) апаратного прискорювача EMVCo. Це може спростити системну інтеграцію та забезпечити більший запас часу для критичних функцій.

0
18:15
1051
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...