Melexis представляє новітній LIN RGB світлодіодний контролер

Логотип Melexis

Melexis розширює своє успішне сімейство мікросхем новим поколінням світлодіодних контролерів LIN RGB (W).

MLX81113 буде підтримувати подальший розвиток автомобільного навколишнього освітлення на основі світлодіодів RGB, також відомого як LIN RGB, який вже добре зарекомендував себе майже в кожного OEM-виробника по всьому світу.

MLX81113 має більше вбудованої пам'ятті, більш високий вихідний струм і підвищену стійкістю до електромагнітної сумісності в порівнянні з популярним MLX81108. Він також забезпечує відповідність функціональної безпеки ISO 26262 для використання в класифікованих системах ASIL-A.

MLX81113 розширює можливості системи на кристалі, завдяки 16-бітному RISC-микроконтроллеру MLX16 FX з 2 КБ ОЗУ і 32 КБ флеш-пам'яті, а також системним ПЗУ для підвищення продуктивності додатків. Вбудована ЕСППЗУ збільшена до 576 байтів для зберігання призначених для користувача даних, таких як калібрувальні коефіцієнти світлодіодів, для забезпечення рівномірної яскравості і кольору для автомобільних додатків.

Конфігурація MLX81113

Чотири джерела вихідного струму програмуються і можуть видавати до 60 мА, що дозволяє використовувати широкий спектр світлодіодів RGB від різних постачальників. Незалежне ШІМ-керування, що настроюється до 16-бітної роздільності, дозволяє регулювати будь-яку колірну точку і рівень яскравості підключеного RGB-світлодіода.

Вбудований контроль температури забезпечує стабільну передачу кольорів у всьому діапазоні температур від -40 ° C до 125 ° C і дозволяє здійснювати температурну компенсацію для всіх колірних каналів. Будь-який температурний дрейф червоного кольору, а також зеленого і синього може бути повністю компенсовано.

Для підтримки швидкої розробки додатків доступний повний набір інструментів, включаючи тестову плату, а також пакет In-circuit-emulator і C-Compiler. Щоб спростити розробку програмного забезпечення для клієнтів, також доступні всі основні частини програмного забезпечення, такі як драйвер LIN, змішення кольорів і математична бібліотека, а також процедури ініціалізації ІС.

MLX81113 містить повну систему LIN, включаючи прийомо-передавач і обробник протоколу для підключення оточуючих модулів RGB до існуючої мережі LIN автомобіля. Сумісна зі стандартами LIN2.x і SAE J2602 і підтримуюча автоадресацію, вбудована система забезпечує мінімальний розмір модуля і витрати на специфікацію.

Виготовлений з використанням новітньої технології «кремній на ізоляторі» (SOI), MLX81113 має високовольтні входи/виходи і може працювати від напруги живлення до 4 В, забезпечуючи чудову продуктивність, навіть якщо напруга живлення транспортного засобу коливається, наприклад, під час операції зупинка-запуск.

До функцій безпеки належить захист від стрибкоподібного запуску (до 28 В), а також виявлення перенапруги і зниженої напруги акумулятора.

типи корпусів MLX81113

MLX81113 може поставлятися з PPAPвідповідно до AECQ-100. Він доступний в SOIC8, та DFN10 (розміром 3 мм х 3 мм) термічно покращених корпусах, з чудовими тепловими характеристиками.

0
21:55
1415
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...