Farnell представляє Raspberry Pi Pico

Фарнелл оголосив про доступність першого продукту, який буде побудований на кремнії, розробленому Raspberry Pi, — Raspberry Pi Pico.

Raspberry Pi Pico

Raspberry Pi Pico побудований на базі нового мікроконтролера Raspberry Pi RP2040, надаючи гнучку і доступну платформу розробки, яку також можна безпосередньо впроваджувати в кінцеві продукти, скорочуючи час виведення власних пристроїв на ринок.

Пристрій пропонує високу продуктивність для цілочисельних робочих навантажень, великий обсяг вбудованої пам'яті і широкий спектр варіантів введення-виведення, що робить його гнучким рішенням для широкого спектру застосувань мікроконтролерів.

Професійні інженери-розробники, яким уже комфортно працювати з Raspberry Pi, легко запровадять Raspberry Pi Pico і оцінять його простоту використання та доступність.

Ключові особливості:

  • Пам'ять: 264 Кбайт вбудованої SRAM; 2 МБ вбудованої флеш-пам'яті QSPI.
  • Інтерфейс і механіка: 26 контактів GPIO, 3 з яких можуть використовуватися як аналогові входи. Контактні майданчикі з наскрізними отворами 01 дюйма з зубчастими краями для поверхневого монтажу.
  • Живлення: бортове джерело живлення для генерації 3,3 В для RP2040 і зовнішніх ланцюгів. Широкий діапазон вхідної напруги від 1,8 В до 5,5 В дає розробникам гнучкість при виборі кращого джерела живлення.
  • Інструменти розробника: просте перетягування программ через micro-USB. Інтерфейс Serial Wire Debug (SWD) для інтерактивного налагодження. Комплексний C SDK, MicroPython порт, а також велика кількість прикладів та документації.

В основі Raspberry Pi Pico лежить мікроконтролер RP2040, розроблений Raspberry Pi. Він оснащений двома ядрами ARM Cortex-M0 + з тактовою частотою 133 МГц; 264 Кбайт вбудованої SRAM; 30 багатофункціональних контактів GPIO; виділене обладнання для часто використовуваних периферійних пристроїв разом з програмованої підсистемою введення-виведення для розширеної підтримки периферійних пристроїв; двоканальний АЦП з внутрішнім датчиком температури; і вбудований USB 1.1 з підтримкою хоста і пристроїв.

Клієнти Farnell зможуть придбати Raspberry Pi Pico на веб-сайті Farnell з понеділка 25 січня.

0
00:25
1501
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...