Melexis випускає новий драйвер для багатоканальних RGB світлодіодів

Melexis випустила LX81117, свій останній драйвер для багатоканальних світлодіодів RGB. Цей продукт підтримує безліцензійний високошвидкісний зв'язок MeLiBu, що дозволяє створювати інтелектуальні анімовані концепції автомобільного освітлення.

Виробники автомобілів вже використовують цю технологію для підвищення безпеки своїх останніх моделей. MLX81117 розширює сімейство продуктів MeLiBu з ще більш високою точністю змішування кольорів при дельті УФ <0,01.

Виробники автомобілів продовжують використовувати анімоване освітлення в салоні, щоб надавати важливу інформацію, таку як підказки для допомоги водієві, поновлення статусу автомобіля або додаткові функції комфорту, такі як адаптивне освітлення на даху. Використання світлодіодних панелей RGB для зв'язку з драйвером за допомогою колірного кодування, зміни кольору і миготіння стає все більш поширеним явищем. Однак існує ряд інженерних проблем, таких як підтримка узгодженого кольору всіх світлодіодів на світловий панелі і одночасна зміна освітлення.

MLX81117 намагається вирішити ці проблеми шляхом інтеграції високошвидкісного IP-інтерфейсу Melexis MeLiBu. MeLiBu управляє окремими світлодіодами для реалізації світлових ефектів, обумовлених системами автомобіля. Інтелектуальний контролер RGB-світлодіодів також забезпечує компенсацію в реальному часі будь-якого дрейфу кольору, викликаного змінами навколишнього середовища, і точність змішування кольорів з дельтою УФ <0,01% для усунення будь-яких помітних відмінностей між світлодіодами.

Комунікаційний інтерфейс MeLiBu використовує фізичний рівень CAN-FD для забезпечення стійкої і надійної роботи на швидкостях до 2 Мбіт. MeLiBu також забезпечує інтелектуальну роботу з високою роздільною здатністю для пом'якшення дрейфу кольору, пов'язаного з температурою, для забезпечення узгодженого і не відволікаючого користувача при будь-яких умовах експлуатації.

Додаткові функції ІС драйвера світлодіода MLX81117: регулювання яскравості в широкому діапазоні затемнення, що дозволяє регулювати рівні природного освітлення. MLX81117 відповідає вимогам функціональної безпеки ISO 26262 аж до рівня повноти безпеки B (ASIL B), а конструкція також забезпечує низький рівень електромагнітних завад і високий рівень завадостійкості, допомагаючи розробникам дотримуватися правил електромагнітної сумісності.

0
09:55
1584
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...