Оновлення лінійки 2-х і 3-х полюсних твердотільних реле RGC2A..10, RGC3A..10

Відома італійська компанія Carlo Gavazi оголосила про новий варіант твердотільного реле, яке доповнить асортимент 3-фазних твердотільних контакторів сімейства «RGC2ARGC3A».

Нові продукти розраховані для застосування з трифазними навантаженнями до 10А АС. До теперішнього часу запропоновані твердотільні контактори існували з мінімальним струмом навантаження від 20 А АС, або від 25А АС (для серії RZ3 ...), що було в ціновому аспекті, нерентабельним, для застосування в ланцюгах малих навантажень трифазного струму (наприклад, нагрівачі, двигуни, засувки і т.д.)

Нові прилади RGC2A..10 і RGC3A..10 є більш економічно ефективним рішенням для низьких значень струму, нижче 10А АС для активного навантаження або до 5А АС — якщо в якості навантаження є електродвигун.

Компактні розміри нового трифазного контактора (всього 54 мм по ширині при установці на стандартну 35-мм DIN-рейку), навіть з урахуванням невеликого вбудованого алюмінієвого радіатора з кріпленням на рейку, дозволяють істотно економити монтажний простір усередині монтажної шафи в порівнянні з аналогічними виробами серії RZ ...

Нові продукти RGC2A..10, RGC3A..10 стануть доступні зі складу нашої компанії з травня поточного року, як стандартні продукти.

Детальніше технічні характеристики, розміри і схеми підключення тут

Джерело:
0
10:15
877
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...